Jouw persoonlijke website

Wij van SQ Design hebben een passie voor webdesign. Ons motto is dan ook simpel, wij maken een persoonlijk webdesign dat bij jou past. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw website potentiële klaten overtuigd om voor u te kiezen. Het maakt hierin niet uit of het nou om de slager op de hoek, een kleding winkel gaat of een bouw bedrijf. Wij maken uw persoonlijk website met uw eigen huisstijl.

Wij weten ook dat ieder bedrijf een goede website wil hebben voor de juiste prijs. Wij bouwen voor een goede prijs een website van uitstekende kwaliteit. Onze projecten zijn altijd maatwerk. Wanneer het gewenst is staat jouw website binnen een week online. 

Website laten maken
webdesign bureau Arnhem SQ Design

The Student Coach

The Student Coach is een bijles bedrijf in de omgeving Arnhem & Nijmegen. Wij hebben met deze moderne website de diensten duidelijk gemaakt naar het publiek toe met hun eigen huisstijl.

SQ Design een persoonlijke website op maat

Eenvoudig webdesign beheer

We ontwikkelen & ontwerpen alles in WordPress. We maken voor u persoonlijke templates op maat. Door dit gemakkelijke systeem kunt u ook zelf de website beheren en aanpassen

Onderhoud & support

Wij onderhouden uw website en zorgen dat het altijd up to date is. Daarnaast analyseren wij het gedrag van uw klanten en passen we daar de website op aan voor een optimale resultaat.

Online vindbaarheid

Ook helpen wij met online marketing. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijf beter zichtbaar worden via Google. En geven wij advies op gebied van SEO, blogs & online marketing

Responsive website

De op maat gemaakte websites hebben zowel een desktop als een mobiele en tablet versie.

Persoonlijke aanpak

We bespreken uitgebreid met u uw project op maat. Wij vinden een eigen huisstijl erg belangrijk. Zo zorgen we dat uw website persoonlijk wordt en er zo voor zorgt dat potentiële klanten voor u kiezen.

Ontwerp op maat

Wij maken een persoonlijk webdesign dat bij u past. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw website potentiële klaten overtuigd om voor u te kiezen. Met uw eigen huisstijl maken we een ontwerp op maat.

Laten we samenwerken!

Klaar om jouw project op maat te bespreken?

We gaan graag met je in gesprek.

  • 06 37 17 03 35
  • Info@SQdesign.nl
  • Heideanjer 3, Duiven

Gratis website scan

Met onze website scanner analyseren
we de verbeterpunten van jouw
website. Daarnaast wordt bekeken hoe jouw website scoort in SEO en
wat daar de verbeterpunten van zijn.

Weekly Newsletter

Nieuwsbrief

Sluit Menu