Wanneer jij hoger wilt ranken in Google dan zijn er verschillende criteria waar je aandacht aan moet besteden. Het gaat hier om SEO : Search Engine Optimization
SEO SQ Design

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Zowel voor websites als webshops is het internet een perfect medium om potentiële klanten te overtuigen. Maar hoe zorg je ervoor dat veel mensen naar je website toe komen? 

Door middel van het internet kan je tegenwoordig een ontzettend groot publiek aanspreken. En Google heeft ervoor gezorgd dat jij gemakkelijk gevonden kan worden. 

Wanneer je hoger wilt komen in Google zijn er dus een aantal dingen waar je aandacht aan moet besteden. Dit heeft allemaal te maken met SEO, Search Engine Optimatization. Een SEO website is dan ook een website die optimaal is ingericht om hoog te komen te staan bij Google. Zo moet je rekening houden met teksten, structuur en keywords tijdens ons webdesign.

Waarom is SEO tegenwoordig zo cruciaal?

Ten eerste gebruikt 93% van de mensen op het internet google als Google als zoekmachine. Waarvan 80% advertenties negeert en door scrolt naar de niet betaalde zoekresultaten. 

Wanneer je op positie 1 staat in de zoekresultaten van Google bezoekt gemiddeld 35% van het zoekverkeer jouw website. Sta je op positie 2 dan bezoekt 14% je website en positie 3 dan bezoekt  9% je website.  

Vanaf pagina 2 kun je op 0,0% van de bezoeken rekenen.

Wat kun je met SEO bereiken? Met SEO 

  • verbeter je de kwaliteit van je website 
  • kun je jouw website bezoek vertienvoudigen 
  • krijg je een betere naambekendheid 
  • investeer je voor de lange termijn. Een klassieke manier adverteren kost geld en het effect merk je alleen op korte termijn. Een website die goed scoort in Google zorgt voor een positieve return on investment op lange termijn. 
  • krijg je een hogere positie in de zoekresultaten en dat wekt vertrouwen bij klanten

SEO

Wil je hoger ranken in Google dan moeten jouw teksten op de website keywords bevatten. Echter moet dit niet te vaak voorkomen. Want wanneer je jouw keyword te vaak gebruikt zal Google jouw website als spam markeren en zal je uiteindelijk lager ranken. 

Daarnaast zijn er nog veel meer criteria waar je rekening mee moet houden en aandacht aan moet besteden. Voorbeelden als backlinks, semantisch en user retention zijn erg belangrijk. Als jij jouw website door ons laten maken zorgen we ervoor de jouw website op maat perfect geoptimaliseerd is. 

seppweigel

Reacties

Recente Blogs

SEO SQ Design

SEO

Wanneer jij hoger wilt ranken in Google dan zijn er verschillende criteria waar je aandacht aan moet besteden. Het gaat hier om SEO : Search Engine Optimization

Lees meer