Over ons SQ Design

SQ Design

SQ Design is een bedrijf dat zich bevind in de buurt van Arnhem. Het is opgericht in 2018 en heeft als doel zoveel mogelijk ondernemers de kans te geven hun idee uit te voeren en aan zo’n groot mogelijk publiek te laten zien. Ik vind dat iedere ondernemer een kans verdiend om zijn visie online zichtbaar te maken en zo hiermee een grote doelgroep aan te spreken. Mijn passie is om deze mensen te helpen en samen een krachtige online identiteit neer te zetten.

SQ Design voor uw project op maat

De passie die ik heb voor webdesign wil ik graag met jou delen. SQ Design is een websitebouwer en een online marketing bedrijf. Wat ik belangrijk vind en veel plezier uithaal is het designen van websites waar klanten echt tevreden mee zijn. Waar de visie van hun bedrijf goed zichtbaar is. Een website waar ze later nog een keer met trots naar terugkijken.

Naast het ontwerpen richten ik me op online marketing  en zorg ik dat jouw bedrijf in beeld komt bij uw doelgroep. Dit doe ik doormiddel van van online marketing technieken en een persoonlijk ontwerp op maat dat ervoor zorgt dat potentiële klanten voor jou kiezen. 

SQ Design Websites

Sepp Weigel

Designer, Developer & Strateeg.

“Good design is like a refrigerator - when it works, no one notices, but when it doesn’t, it sure stinks.”

Irene Au

Laten we samenwerken!

Klaar om jouw project op maat te bespreken?

We gaan graag met je in gesprek.

  • 06 37 17 03 35
  • Info@SQdesign.nl
  • Heideanjer 3, Duiven

Gratis website scan

Met onze website scanner analyseren
we de verbeterpunten van jouw
website. Daarnaast wordt bekeken hoe jouw website scoort in SEO en
wat daar de verbeterpunten van zijn.

Weekly Newsletter

Nieuwsbrief

Sluit Menu